Ruysdaellaan 67

3712 AR Huis ter Heide

030 691 08 48

of 06 301 599 46

KvK: 30198988

BTW: NL075678949B01

Persoonlijke groei
Visie

"Het leven bestaat uit 10% wat je overkomt
en 90% hoe je daar op reageert."

 

Ieder mens moet keuzes maken. Soms gaat dat heel makkelijk, dan is duidelijk waartussen gekozen kan of moet worden en wat de consequenties zullen zijn. Maar soms is dat niet zo eenvoudig. Dan schuif je de beslissing voor je uit, omdat je het niet weet, niet kunt of gewoonweg niet durft. Of omdat je ervan overtuigd bent, dat je het toch niet kunt veranderen. We hebben het dan over blocking believes. Het leven is echt meer maakbaar dan je zelf denkt. Als je wilt kun je er zelf sturing aan geven. Soms red je het met een klein beetje bijsturen, soms moet je radicaal een andere koers uitzetten.

Persoonlijke groei

Beslissingen kunnen behalve lastig ook heel verdrietig zijn. Als je vanuit je hart handelt en op een zuivere manier beslissingen neemt, dan is dat de juiste beslissing voor dat moment.

 

Door het werken met familieopstellingen of het spelen van het Transformatiespel kun je erachter komen wat je tegenhoudt om bepaalde stappen in je leven te zetten. Hierdoor kun je makkelijker de juiste beslissing nemen. Kiezen wat je wilt doen en niet wat je (al dan niet van je omgeving) moet doen.